Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietoa lähikalasta

Etelä-Suomen kalatalousryhmä on yksi yhdeksästä Suomessa toimivista kalatalousryhmistä. Kalatalousryhmien keskeinen tehtävä on edistää kalatalouden, eritoten kalastajien kannattavaa ja kestävään kehitykseen tähtäävää toimintaa. Kalatalousryhmät saavat rahoituksensa MMM-kalatalouden rahoitusohjelmista sekä Euroopan kalatalousrahastolta. Suomen Kala Oy on saanut tukea lähikalakauppa.fi kauppapaikan perustamiseen Etelä-Suomen Kalatalousryhmältä, jota kutsutaan ESKO:ksi.

Etelä-Suomen kalaltalousryhmä toimii toimii Hanko-Virolahti välisellä alueella ja kaupassamme olevat kalat pyydetään Suomenlahdelta. Kalavalikoimassamme ovat perinteiset talouskalat; ahven, kuha, siika, silakka, lahna, lohi, suutari ja made.

Aloitamme toimintamme ammattikalastaja Antero Halosen perheen kalasaaliin pohjalta. Halosen perhe asuu Kotkassa. Kalat käsitellään pyyntituoreina Kuusisen satamassa Eviran hyväksymissä tuotantotiloissa. Kalat toimitetaan fileinä tai kokonaisina tyhjiöpakattuina asiakkaille pääkaupunkiseudulla. Tuotteet on hinnoilteltu kilohinnottain. Kaikki tuotteemme ovat tuoreita eivätkä pakastettuja missään vaiheessa.

Hinnoittelumallimme tähtää siihen, että pystyisimme jatkossakin pitämään kalastus-alkutuotannon miellekkäänä ja kannattavana elinkeinona eli hinnoittelusssa korostamme sitä, että kuka tekee eniten työtä, saa siitä myös parhaimman tuoton ja sen lisäksi kun välikäsiä esim. tukkukauppa/vähittäiskauppa jäävät pois, niin kauppamme asiakkaat saavat tuoreet kalat 30-40 prosenttia edullisemmin kuin kävisisitte ostoksilla paikallisessa marketissa.

Toimintamallimme on seuraava:
Tilaukset aina sunnuntaina sähköpostilla posti@lähikalakauppa.fi
Vahvistus tilauksesta tullee viimeistään 48 tunnin sisällä tilauksesta
Toimitukset ovat loppuviikkopainotteisia ainakin nyt aluksi, mutta pyrimme saamaan jatkossa aikaaan vakiokuljetusaikataulun.